Білоруський і український репер Серьога декілька місяців скандалить з ексдружиною Поліною через опіку над дітьми. Жінка на своїй Instagram-сторінці повідомила, що вперше за чотири місяці домоглася побачення з Марком і Платоном. Хлопчики виглядали наляканими і втомленими, тому попросили маму приїхати на наступний день.

Коли Поліна приїхала в готель, де артист живе з синами, її просто не пустили всередину. Потім вона звернулася в поліцію.

"Мені довелося написати заяву і зафіксувати факт порушення моїх прав. Сергій давати пояснення співробітникові міліції відмовився. Я боротимуся за дітей до останнього подиху і не зупинюся ні перед чим", - написала колишня дружина репера.

Зараз жінка працює з адвокатами, щоб домогтися одноосібної опіки над дітьми. Чергове засідання призначено на 22 червня. На думку жінки, колишній чоловік спеціально налаштовує проти неї синів, щоб отримати перевагу в суді.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Як ви знаєте у нас йдуть судові розгляди, перший суд призначено на 22.06. Згідно із законодавством, діти з 10 років можуть зробити свій вибір на користь одного з батьків просто в ході суду. До лютого діти одноголосно хотіли, щоб я їх забрала і це все закінчилося, вони категорично не хотіли жити в Харкові з батьком, вони благали повернути їх в колишній ритм і свою рідну київську школу. Зараз ситуація змінилася! Батько тягне час до серпня, коли найменшому синові виповниться 10 років. Сергій не може допустити, щоб діти дали слабину і вибрали мене, тому пускає в хід різні маніпуляції. Він не дає мені навіть шансу побачити їх!" - обурилася Поліна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, репер Серьога забрав своїх дітей у колишньої дружини Поліни Ололо і відмовився їх повернути.

Як повідомляв портал Знай.uа, репер Серьога вшанував пам'ять загиблих пасажирів МАУ зворушливим віршем.

Також портал Знай.uа писав, що репер Серьога назвав Україну рідним домом і попросив громадянство.