Буквально нещодавно відомий український телеведучий Володимир Остапчук показав свою нову кохану Христину Горняк. Раніше шоумен з великим скандалом розлучився зі своєю дружиною Оленою, з якою виховував двох дітей.

В ефірі програми "Світське життя" показав нову пасію. Пара розповіла, що вже з'їхалася і почала жити разом. Христина – не публічна особа, вона працює нотаріусом і захоплюється танцями. Закохані довгий час не зважувалися розкривати особисте життя громадськості, але все-таки зробили це.

"Телеведучий Володимир Остапчук розсекретив свою нову обраницю і зізнався, скільки часу вони вже разом", - йдеться в анонсі до інтерв'ю на Facebook-сторінці "Світське життя".

Телеведучий Володимир Остапчук розсекретив свою нову обраницю та зізнався, скільки часу вони вже разом https://youtu.be/7FPMZdKKVEU

Geplaatst door Світське життя op Zaterdag 23 mei 2020

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До речі, багато користувачів мережі в коментарях обурилися тим, що Остачук образив колишню дружину в присутності своєї дівчини і ведучої Катерини Осадчої.

"Бридко було дивитись, особливо слухати, як відзивався про жінку, яка народила йому 2х дітей та про її психологічну експертизу. Так не ведуть себе справжні чоловіки і від таких потрібно триматися подалі...", - написала Alla Alla.

"Не показуйте більше Остапчука, він не приклад справжнього українського чоловіка. Таких треба тільки ганьбити.... Я б на місці дружини віддала йому дітей і подивилась, як би він справлявся з ними сам. Баришня новоспечена точно бі не витримала довго клопотів з дітьми... швиденько бі втікла...Звідки їй знати, що таке материнство...» На нещасті щастя не побудуєш", - зазначила інша користувачка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Як повідомляв портал Знай.uа, Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал Знай.uа писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.