Відомий український телеведучий, шоумен і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук час від часу радує публіку яскравими фото у своєму Instagram. Так, в цей раз Вова показав неймовірно миле фото з крихіткою-донькою Емілією, яким розтопив серця своїх фанатів. Як відомо, нещодавно Остапчук оголосив про розлучення з дружиною Оленою, з якою вони разом прожили 12 років і виховували двох дітей. Мабуть, з дітьми після розлучення Остапчук продовжує спілкуватися.

На новому фото, яке показав телеведучий, він з донькою щось захоплено ліпить з тіста, їх руки і обличчя в борошні. І якщо тато весело сміється в процесі готування, то Емілія серйозна і зосереджена, вона не дивиться в камеру. У підписі до фото Вова коротко написав: "My love". А фоловери почали активно обговорювати публікацію зіркового татка. Остапчука та його красуню-дочку просто завалюють компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.