Популярна українська співачка Настя Каменських, яка торік вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня показала нову фотосесію з коханим чоловіком, в якому вони постали у незвичайних образах.

Як видно, Настя з'явилася перед камерою в коротенькому білому платті цікавої фактури, яке красиво село по фігурі, а зверху накинула білий піджак оверсайз. Свій образ зоряна красуня доповнила кокетливими босоніжками і незвичайним білим обідком на розпущених кучерях, а на її обличчі легкий макіяж. Потап також позує в білому вбранні – він у штанях і футболці з курточкою зверху. Закохана парочка гарно позує на камеру, Каменських і так і сяк крутиться навколо коханого чоловіка. Фани в захваті від нових фото зіркової парочки, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.