Сьогодні про Дана Балана не чув тільки ледачий. Гарячий красень і співак, якого давно і глибоко підозрюють в романі з Тіною Кароль продовжує зводити фанаток з розуму. З притаманним йому почуттям стилю і прекрасного, молдавський мачо виклав в Instagram чорно-білу фотографію себе, коханого. Фото він супроводив текстом, за яким очевидно: співак задумався про сенс життя. А точніше, чого не вистачає людям, щоб жити і не морочитися. Одягнений у чорне, з легкою недбалістю в образі і з підвіскою на шиї, Балан обрав образ такого собі хулігана і втомленого романтика.

Дан Балан задумався про сенс життя

"Дізнатися головний секрет. Побачити життя, як воно є... Знайти себе... Чого ще не вистачає людям, щоб просто жити?".

І все це зі зворушливим, душевним поглядом в камеру. Вміє цей чоловік зробити погляд відданим і з легким смутком. Так і хочеться взяти на ручки і пояснити, що сенс життя в любові, правда?

Ось і фанаткам в коментарях було не до філософії. "Найсексуальніший", "Яка краса!", "Вам личить цей стиль", - навперебій пишуть дівчата. Як неважко здогадатися, в коментарях переважає прекрасна стать. Хтось пустився вголос заздрити Тіни Кароль, а хтось- закидати Дана цитатами з його пісень. Розсип лайків і віяло компліментів побачить співак, коли ввечері зайде в свою соцмережу. А ви вже зрозуміли, що вам потрібно, щоб просто жити?

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що у мережі виклали відео поцілунку Дана Балана і Тіни Кароль.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль засвітила розкішні груди і струнке тіло.

Також Знай.uа" писав, що фанати показали Тіну Кароль у весільній сукні в обіймах Дана Балана.