Російський комік Максим Галкін, також відомий як чоловік естрадної зірки Алли Пугачової, жорстко висміяв президента Росії Володимира Путіна та мера Москви Сергія Собяніна у їх реакції на пандемію коронавірусної хвороби COVID-19. В гумористичному відео шоумен показав розмову двох високопосадовців, у якій ті вирішують, за яким графіком дозволити жителям столиці гуляти на вулиці.

Відповідне відео Галкін розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/
Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/

У гуморесці комік грає обидві ролі: і Путіна, і Собяніна. У їх розмові по відеозв'язку російські "правителі" обговорюють карантинні заходи, зокрема нашумілий графік прогулянок від московської влади. Галкін-Собянін розповідає абсурдні правила дозволів на вихід на вулицю, у тому числі такі як "ті, чиї дома стоять паралельно екватору".

"Путін" у всьому погоджується з мером і визнає ідеї чіткими і продуманими, окрім одного пункту - назви. "Собянін" пропонує програму назвати "Графік, щоб подихати свіжим повітрям", однак Путін з нею не погоджується й пропонує варіант "Графік, щоб дихати вільно. Через день".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У кінці відео "Путін" кидає ручку - цей жест дійсного президента РФ на днях російські ЗМІ зробили головною новиною, яка мала ілюструвати щире хвилювання глави держави за народ.

Також у відео обіграно й інші деталі московської і російської дійсності, такі як виплата допомоги від держави, заборона мітингів чи "собянінська" плитка в Москві.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чергова порція милоти, - Максим Галкін навчив красуню-доньку літати.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пугачову не впізнати – Галкін показав хоум-відео з Аллою Борисівною.

Також Знай.ua писав, що Максим Галкін до сліз зворушив привітанням для Пугачової, Орбакайте і маленької доньки, відео.