Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам. Так, артист показав, як Ліза розсікає на своєму гіроскутері до ділянці їх замку в селі Грязі у той час як Гаррі ганяє на велосипеді. Дівчинка імітувала політ, розправляючи руки, а Галкін підставив такий перфоманс під класику Вагнера "Політ валькірій".

Політ 😍 #елизаветагалкина #лизагалкина поділився радістю Галкін

Фолловери залишилися в захваті: "Так ось звідки ти такий талановитий Макс , весь у своїх дітей 😏", "Побільше б таких людей як ти, і світ став би кращим🙌", "яка ж Ліза крута 😍 обожнюю її ❤️😘", "Сама класна з усіх Ліз))) Чарівна Єлизавета!!!💋💋💋💋💋", "Ну ось прям вони чудові! Ви дуже щаслива людина, Максим", "Дуже😍 люблю цих дітей👏", "Спортивні дітки!Молодці👍", "яка Гарненька)))🤗Лялечка)", "Такі приємні діти! Світлі...🌷💓", "Розумниця👍🏻", "Боже, яке диво😍😍😍", "Зірка🌟", "Лізочка,клас!!!🎉".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.