Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість показала, як проводить карантин через коронавірус COVID-19, ділячись різними рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя. Так, артистка показала ще і стильний лук з колаборації Burberry і Гоші Рубчинського, сидячи в двоколірному тренчі на лавочці, доповнивши образ чорним капелюшком і сонцезахисними окулярами.

Примітно, що ще пару років тому в такому ж вбранні був помічений і сам чоловік Тетяни, Євген Петросян. Найуважніші фолловери швидко помітили цю деталь, вирішивши долити масла у вогонь і жартуючи, що Брухунова доношує речі за коханим.

Гуморист же заступився за красуню, поставивши хейтерів на місце незвичайним способом. Євген виставив перше за три роки спільне фото з дружиною в Instagram, де пара позувала в однакових образах. Коментарі під публікацією Петросян дбайливо сховав, щоб недоброзичливці не змогли поливати їх сім'ю брудом.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нещодавно фото парочки з'явилося ще й у шоу "Вечірній Ургант", де телеведучий Іван Ургант і Дмитро Хрустальов жартували, що не впізнають коханих, адже ті схожі на голлівудську стильну родину. Хрустальов навіть припустив, що на фото зображений художник Бенксі, адже ніхто ніколи не бачив Бенксі і Петросяна в одній кімнаті.

Вчора я була «у гостях» у @vecherniy_urgant 😉 пожартувала Брухунова

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.