У мережі оприлюднили компрометуючу світлину з будинку епатажного Філіпа Кіркорова, на якій відомий товариш артиста, а також фітнес тренер розводить ноги перед співаком. А точніше молодик робить дужу корисну вправу на розтяжку.

Виклали фото в Telegram-каналі "Тільки нікому"

"Філіп Кіркоров не нудьгує на карантині, а запрошує в гості друзів. Пам'ятайте фітнес-тренера Євгена, з яким поп-король літав на Мальдіви після Нового року?

З чуток, саме його торс прикрашав заставку телефону Філіпа. Так ось чоловіки досі підтримують зв'язок Наприклад, в заміському будинку артиста Євген розсовує ноги, а він знімає тренування на відео", - йдеться в повідомлені.

Кіркоров, фото з вільних джерел
Кіркоров, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Зокрема, на самій світлині і дійсно можна замітити фітнес-тренера, який проводить розтяжку, а також і величезне зображення на стіні, де намальована корона та дві великі букви "ФК".

Компрометуюча світлина

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров показав дивне відео зі святкування дня народження.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Філіп Кіркоров з медичними довідками про Covid-19 негайно звернувся до фанатів.

Також "Знай.ua" писав, що Басков відкрито запропонував Кіркорову свої послуги.