Відомо, що старша донька тяжкохворої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк Анна повернулася до Росії з-за кордону. За її словами, там вона займалася реалізацією своїх творчих планів. За даними ЗМІ та зі сторінки дівчини в соціальній мережі Instagram було відомо, що вона перебувала в романтичних стосунках з сином латиського бізнесмена чеченського походження Біслана Абдулмуслімова – Мансуром Джамалдаєвим.

Заворотнюк з обранцем, скріншот Instagram

Згідно з інформацією інсайдерів, молода пара познайомилася в одному з нічних клубів Лондона (Великобританія). Саме там Джамалдаєв займався бізнесом і входив до списку найзавидніших женихів.

У свою чергу, Анна Заворотнюк була дуже щаслива і регулярно хвалилася розкішними подарунками щедрого коханого, однак у певний момент, без пояснень видалила всі спільні знімки з спадкоємцем мільйонера. Також все ще залишається невідомим те, чи пов'язують Мансура й Анну любовні або дружні відносини на сьогоднішній день.

Заворотнюк з обранцем, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анна Заворотнюк порекомендувала своїм прихильникам низку серіалів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік Анастасії Заворотнюк відмовився від лікування дружини.

Також "Знай.ua" писав, що Анастасія Заворотнюк відпочила з подружкою чоловіка.