Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, а в підписі до нього розповіла про неправдиві чутки, які поширюють про її роботу.

На фотографії Раміна позує в кімнаті з теплим світлом і цікавим інтер'єром. На ній яскрава піжама цікавого візерунка, яка приховала її фігуру. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка, в руці красуня тримає келих рожевого напою. У підписі до кадру Есхакзай написала: "Хтось пустив чутки, що я вчора знімала Тіну Кароль. Дірект розірваний. Це слух, я знімалася в новому шоу. Коли зніму Тіну, ви про це дізнаєтесь від МЕНЕ ОСОБИСТО". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.