Естрадний співак Філіп Кіркоров зробив розкішний експрес-ремонт у кімнаті 8-річного сина усього за 10 днів. Тепер Мартіну доведеться обживатися в сучасному лаконічному інтер'єрі, а центральною прикрасою кімнати стала колекція футбольних м'ячів.

Відповідну публікацію Філіп Кіркоров розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Ремонт за мить! ⚡️

Кімната @martinkirkorov всього за 10 днів кардинально змінилася! 👍🏼

Спасибі професіоналам і майстрам своєї справи @dzhagariannelli і @milanskiy_dom_ за красу, оперативність і яскраві емоції! 💯", - написав російський музикант.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Ремонт Кіркоров проілюстрував коротким відеоколажем, в якому кімната перевтілюється немов клацанням пальців.

Цікаво, що в кімнаті майже нічого не видає, що вона належить 8-річному хлопчині. Там не побачити іграшок чи яскравих кольорів, з меблів - велике ліжко, диван та комод (який має вигляд тумби для телевізора, але наразі жодної медіасистеми на ньому не побачити).

ЗМІ повідомляють, що Філіп Кіркоров мріє про футбольну кар'єру для свого сина, і той вже встиг повчитися у престижних футбольних школах клубів "ЦСКА" та "Барселона". Саме на спортивний ухил натякає й центральний елемент кімнати - стійка з футбольними м'ячами. Преса припускає, що це можуть бути колекційні чи ексклюзивні м'ячі - наприклад, з підписами відомих гравців.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кіркоров зізнався Галкіну, як уберігається "з усіх сторін", Пугачова ледь не впала зі сміху.

Як повідомляв портал Знай.ua, Схудлий Кіркоров відзначив день народження з оголеним чоловіком, вийшло гаряче.

Також Знай.ua писав, що Кіркорова викидають на вулицю з босими ногами, "зажав" сотні мільйонів.