Відомий російський співак Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив 53-річчя, несподівано поділився вельми цікавим відео, на якому головним героєм постав ще один співак Микола Басков. На знятих кадрах можна побачити, як Басков жорстко лапає жінок в районі живота, швидше за все так проходять тренінги з вокалу, і це одна з вправ.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Філіпа Кіркорова в мережі Instagram.

"Як же складно, часом знайти його... голос... і тільки рука Майстра @nikolaibaskov вам в поміч!!!", - підписав публікацію Філіп Кіркоров.

Варто нагадати нашим читачам, що Філіп нещодавно приголомшив підписників новим відео. "Король" російської естради опублікував оригінальне відео на своїй сторінці в Іnstagram. Кіркоров звернувся до всіх, кому набридла самоізоляція і запевнив фанів, що все буде добре.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Слабкодухими і вразливим прохання відійти від екрану. Створено виключно для розважальних цілей на #удаленка. Пройшов жорстку цензуру. Придатний для поширення і коментарів, включаючи пікантні. І це ще не все. Продовження буде! Запасіться терпінням!", - попередив під відео Кіркоров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Галкін і Пугачова влаштували дітям ранкову вечірку з "тарабарщиною" і собачками.

Як повідомляв Знай.uа Лоліта з Корольовою і Овсієнко заспівали українською — унікальні кадри без фанери і гламуру.

Знай.uа писав, фанат Путіна Газманов з веселими пісеньками дістався до Кіркорова.