Російський артист Микола Басков підтримав співачку Надію Бабкіну, яка в понеділок, 13 квітня, вийшла зі штучної коми. На честь одужання зірки Басков у своєму Іnstagram опублікував домашнє відео, де виконує пісню на честь Бабкіної.

"Присоединяюсь к челленжу в поддержку @ngbabkina @rpfolk ! Скорейшего выздоровления 🙌🏻❤️", - написав Басокв у instagram.

Басков у спортивному костюмі заспівав біля роялю куплет із легендарної пісні Бабкіної - "Казачка Надя".

Казачка Надя
Чёрта не боится
И не боится
В омут с головой.
Казачка Надя
Станет певчей птицей.
Казачка Надя,
Пой, родная, пой!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомо, що 70-річна Бабкіна після виходу з коми запитала, де вона знаходиться, після чого сказала "Охренеть" і попросила смаженої картоплі.

Свідки чудесного пробудження артистки стверджують, що Надія Бабкіна дуже здивувалася, дізнавшись, що пробула в комі цілий тиждень. Пізніше вона відмовилася від картоплі, згадавши, що триває християнський пост, а їй слід дотримуватися лікарняної дієти.

Надія Бабкіна, фото: instagram
Надія Бабкіна, фото: instagram

Знаменита артистка потрапила в лікарню 6 квітня. На наступний день її ввели в штучну кому для більш ефективної роботи апарату ШВЛ.

Стан Бабкіної вдалося стабілізувати, що дозволило вивести її з коми і відключити від від апарату штучної вентиляції легень. Зараз вона самостійно дихає, а всі показники і аналізи пішли на поліпшення.

Раніше повідомлялося, що у Надії Бабкіної виявили коронавірус, пізніше цю інформацію спростували.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надію Бабкіну госпіталізували з двобічною пневмонією у важкому стані.

Як повідомляв портал Знай.ua, схвильовані фанати Надії Бабкіної згадують історії з життя співачки

Також Знай.ua писав, італійка стала найстарішою людиною, яка видужала після Covid-19.