Російський співак Олег Газманов, відомий своєю прокремлівською позицією, поділився з підписниками відео, де його можна побачити розмахуючим шашкою серед бур'янів.

Відповідний запис був опублікований на сторінці музиканта в соціальній мережі Instagram.

"Сьогодні прекрасний сонячний ранок в Москві.🌞🌞🌞Я раптом згадав, як в дитинстві я боровся з кропивою. У моєму рідному Калінінграді її було повно і ми з пацанами частенько від неї страждали, оскільки грали і ховалися в кущах і травах. Я уявляв себе руським богатирем і рубав цю кропиву прутом або дерев'яним мечем, як ворогів святої Русі! Пишіть - у кого в дитинстві було щось подібне? 🤪😂І ось сьогодні вранці я взяв одну з численних (подарованих за пісні # ескадрон і # осавул) шашок і відправився рубати кропиву, уявляючи, що це вандали і «хейтери» та інша нечисть", - йде мова у підписі на відео.

Олег Газманов, фото Instagram
Олег Газманов, фото Instagram

На записі можна побачити, як Газманов довго і послідовно рубає бур'яни шаблею. Імовірно, хейтери й справді допекли. Схоже, Газманов своєю палкою любов'ю до російської злочинної влади намозолив очі людям - у коментарях під дописами про Газманова користувачі доволі жорстко пройшлися по особистості співака.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Завзятість у рубанні кропиви навіть викликає іронічне зауваження операторки: "Ну тепер в снопи збирай".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Улюбленець Путіна Газманов на карантині заговорив з транспортом — "Найкраще в світі!"

Як повідомляв портал Знай.ua, Газманов під час концерту у "ДНР" провалився під сцену, відео.

Також Знай.ua писав, що Газманов "розкопав" Валерію і завалив привітаннями: "Я не пам'ятаю..."