Міла Кузнєцова – відома українська модель плюс-сайз, блогерша і володарка вселяє бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько радує яскравими фото і відео зі свого життя. Так і цього разу красуня показала незвичайне фото зі студії шоу "Хто проти блондинок", на якому з'явилася в компанії відомого шоумена.

Як видно, на шоу прийшла Міла в сексуальному сріблястому вбранні, з якого ледь не випадає величезний неосяжний бюст. Її волосся зібране в цікаву зачіску, а на обличчі легкий макіяж. Поряд з моделлю стоїть відомий гуморист Тарас Стадницький, більш відомий як учасник творчого дуету "Танька і Володька". У підписі до кадру Кузнєцова написала: "Чекали? Останній випуск 3 сезону програми "Хто проти блондинок". Ловіть вишеньку на торт. Як вам мій образ? Як ви думаєте костюм якогось персонажа на мені? Дякую, тим хто на мою сторінку приходить з добром і тим, хто пише погано – будьте щасливі!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще не треба.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".