Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео з TikTok з давнім другом і актором Романом Полянським.

"Так я його зазвичай вмовляю знімати таку дурницю😂😅😝 А взагалі, вирішила запровадити рубрику #ответынавопросыотгросу якщо у вас є цікаві і важливі до мене питання, наприклад, про роботу, шоу-бізнес, життя – пишіть під цим постом, буду вам відповідати!)", - запропонувала Аліна.

При цьому багато підписників задалися питанням, де пропадає чоловік співачки Олександр і чому на відео з'явився Роман.

"Щось не зрозумію. Ви ведете себе так ніби він ваш чоловік", " Чому так мало фото з чоловіком? І чому не відмічаєте його на фото/відео?)", - цікавляться шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала, як виглядала в дитинстві, грайливі кучері пам'ятають тисячі українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу "врізала" брутальному красунчику під час пристрасних танців.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу на самоізоляції замяукала від нудьги – "Я не з'їхала з глузду".