Відома актриса поділилася з нагоди своєї 20-річної кар'єри ностальгічними фото у соціальних мережах, і шанувальники радісно зустріли такі спогади.

Читайте Знай у Google News!

30-річна іспанська актриса і модель Урсула Корберо - одна з найбільш швидкозростаючих артисток у світі останнім часом. Після її участі у всіх сезонах успішного серіалу Netflix "La Casa de Papel".

У партнерстві з "Chino" з 2019 року грабіжниця банку Токіо завжди дуже оригінальна і спонтанна у своїх публікаціях в соціальних мережах, чого чекають від неї фанати. В останні дні Урсула Корберо поділилася двома дуже оригінальними матеріалами.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Перший ролик був опублікований кілька днів тому, коли Урсула поділилася оригінальним нігерійським рімейком грабіжників. Коротке відео є ідеальної імітацією кадру за кадром трейлера четвертого сезону.

Нарешті, Урсула Корберо поділилася у своєму офіційному акаунті в Твіттері ностальгічною пам'яттю про її кар'єру актриси 20 років тому. Це було в серіалі "Miral trencat". "20 років?! FLIPO" - підписала своє миле фото одна з головних героїнь "La Casa de Papel".

Урсула Корберо // фото Twitter
Урсула Корберо // фото Twitter

Раніше Знай писав, що Урсула Корберо і Мігель Эрран опублікували зворушливий знімок в Instagram і викликали повний захват фанатів серіалу La casa de papel або Паперовий будинок.

Одні з головних героїв серіалу іспанського серіалу від Netflix La casa de papel Урсула Корберо і Мігель Эрран відразу заслужили любов публіки за яскраві емоції і рішучі ролі. У пари в серіалі розвивається бурхливий роман на тлі постійної загрози поліції, погонь і збройних сутичок. Справжня іспанська пристрасть супроводжує героїв у всіх чотирьох сезонах популярного шоу Netflix.