53-річний співак Віктор Павлик і його молода скандальна обраниця, 25-річна Катерина Репяхова, яка за сумісництвом є його концертним директором, у всю готуються до весілля. До речі, дату торжества пара перенесла у зв'язку з карантином через коронавірус COVID-19. Закохані часто виставляють спільні романтичні кадри, які з'являються на сторінці Катерини в Instagram. А нещодавно дівчина видала кілька захоплюючих фактів про їх сім'ю, розповівши те, про що фанати напевно не знали.

Цікаві факти про нашу сім'ю: ⠀ - Ми разом працюємо і проводимо практично весь наш час поруч один з одним. Коли ми опинилися на карантині, не відчули змін в наших відносинах, тому що і так з ранку до вечора разом. - Всіма фінансовими питаннями в сім'ї завідую я😅 ВП точно не знає, яку суму ми заробили за місяць (йому це не цікаво), а я знаю. - ВП свої речі завжди пере тільки сам. Мені не довіряє😅 іноді може і мої шкарпетки випрати вручну)) - У нас вдома не розділені обов'язки, якщо у мене немає настрою готувати, ВП завжди сам щось приготує з задоволенням. - ВП не любить гуляти, просто прогулюватися пішки. Мені це не дуже подобається, але довелося змиритися. - ВП завжди свариться, коли я купую нові речі. Особливо ця проблема була на початку наших відносин. Він вважає, що жінці достатньо однієї курточки зиму, я вважаю мінімум три і ще плюс шуба😂. З взуттям теж саме, він вважає що вистачить двох пар на сезон, ну а в мене їх хоча б 5-6. Але зараз він вже не реагує так гостро, хоча частенько я від нього ховаю нові речі і непомітно пізніше одягаю. Потім кажу: та це ж старе, ти що забув😅 - Ми з ВП досить вульгарні люди😅 навряд чи хтось це зрозуміє, але жарти у нас ще ті🙈 - ВП дуже швидко рахує, а я не вмію зовсім. (Моя мама була вчителькою математики, а як відомо природа на дітях відпочиває😂).Тому завжди прошу його щось мені порахувати. Крім грошей))) А ВП не може прочитати дрібний шрифт і я йому завжди щось читаю)) - Ми живемо дружно і рідко сваримось (тьху-тьху). А навіть якщо і лаємося довго не зациклюємося). Останній раз ВП не розмовляв зі мною пару годин, після того, як дізнався, що у мене дві весільні сукні😅 він щиро не розуміє, навіщо дві)) ⠀ Ну як?😅🙈 Дізналися щось новеньке?)))

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, екс-дружина Віктора Павліка розповіла про його пригоди і показала пікантні фото.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua Віктор Павлік відверто розповів, як зраджував дружині

Також Знай.uа писав, Віктор Павлік за крок до весілля заговорив про біду в родині.