Відомий український співак Віктор Павлік, який нещодавно розсекретив свої стосунки з 25-річною Катериною, відверто розповів про життя з колишньою дружиною.

Так, за словами Павліка, він почав зустрічатися з молодою коханкою коли був у шлюбі з Ларисою, з якою пробув 25 років. Залишити сім'ю співак не міг через те, що його син боровся з онкологією.

"На початку я сказав Каті: "Сорі, але у мене є дружина. Сім'ю не залишу", - поділився Павлік.

За словами артиста, за 25 років подружнього життя у нього була не одна коханка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"Між Ларисою і Катею у мене за життя були романи, такі, в легкій формі. Службові романи. Одна, друга дівчина", - відверто зізнався виконавець.

Коли дружина дізналася про коханку, то вирішили відразу ж їй написати.

"Вона написала, що перехідний прапор передає в мої руки. Тобто вона не боролася, вона сказала, як добре, що ви є і взагалі забирайте. Лариса мені говорила: "Як ти нас так зраджуєш... Я кажу: "Ну так, Ларисо, ну ... Полюбив я Катю, мені з нею добре ", - зізнався Віктор.

Катя, у свою чергу, не вважає себе розлучницею і стверджує, що просто боролася за своє щастя.

"Я б не просила вибачення. Якщо йде людина, то винні обидва. Я своєї провини не відчуваю. За своє щастя варто боротися", - сказала Репейная.

Нагадаємо, Віктор Павлік за крок до весілля заговорив про біду в родині.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Поплавського взяли під слідство, відкрито кримінальну справу.

Також "Знай.uа" писав, Віктор Павлік зруйнував заповітну мрію нареченої за крок до весілля.