Відомий український співак Віктор Павлік нещодавно приголомшив фанатів заявою про весілля з 25-річної коханою Катериною Репяховою. Це вже вчетверте Павлік одружуватиметься, однак дати весілля поки не знають самі наречені.

Зараз пара переживає непростий період, тому багато шанувальників артиста засуджують їх відносини з Катериною, зізнався артист в студії передачі "Ранок з Україною".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вони разом вже 4 роки і тільки зараз зважилися розсекретити для громадськості статус своїх відносин. 53-річного музиканта різниця у віці зовсім не бентежить, адже, за його словами, у любові немає меж. Однак він розповів, що у мережі постійно читає багато негативу у свою сторону.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я свої (коментарі, - ред.) навіть не читаю. А вона читає, плаче, відписується, намагається якось з ними листуватися. Я кажу: "Куди? Це тільки підігріває їх". Я вважаю, що люди, які пишуть негатив, вони самі себе не знайшли в житті. Тому не бачать колоди у власному оці, але зауважують занозу в чужому", - зазначив 53-річний музикант.

Поки що кохані не планують весілля, але готові до нього. Так, у Павлика щільний концертний графік і чимало гастролей по Україні. Катя гастролює разом з ним, оскільки є його концертним директором.

"Катя розуміє, якщо вона завагітніє і буде народжувати - все, вона не зможе зі мною їздити далі. А вона зараз живе тим, що їздить постійно. Тому нас влаштовує таке життя, як є", - пояснив він", – визнається Павлик.

Зазначимо, що Віктор Павлик був тричі одружений. Вперше він одружився у 18 років на жінці на ім'я Ліда, яка народила йому сина Сашка. Другою дружиною артиста стала жінка на ім'я Світлана з Узбекистану, з якою він прожив у шлюбі 8 років. Від цього шлюбу у Віктора є дочка Христина. Третя дружина Лариса подарувала співакові сина Павла

Нагадаємо, кохана Віктора Павліка збентежила визнанням про весілля.

Як повідомляв Знай. ua, наречена Павлика підлила масла у вогонь.

Також Знай. ua писав, що Віктор Павлік розсекретив деталі майбутнього весілля з молоденькою коханою: "Знала, на що йде".