Відомий український співак Віктор Павлік зізнався про здоров’я його 20-річного сина Павла після важкої боротьби з складною формою онкології. Про це повідомили ЗМІ.

У жовтні 2018 році у молодшого сина Віктора Павліка діагностували рак, точніше його рідкісну форму - саркому хребців. Для одужання хлопцеві необхідна була серйозна операція і тривалий курс хіміотерапії. Спочатку лікування планувалися в Ізраїлі, проте Павлик-молодший був категорично проти цього. Він довірив своє життя українським лікарям.

Для Павла відкрили благодійний рахунок. Менше, ніж через місяць було зібрано необхідну суму - близько 200 тисяч доларів і Віктор Павлік зупинив збір коштів, повідомивши: "Того, що ви мені прислали, більш ніж достатньо".

Віктор Павлік з сином
Віктор Павлік з сином

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На щастя, сім'ї музиканта вдалося впоратися зі страшним захворюванням, і Павло Павлик пішов на поправку. Зараз життю 20-річного хлопця нічого не загрожує. Однак він як і раніше здає необхідні аналізи.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Слава Богу! Пройшли курси хіміотерапії. Він сидить удома. Почуває себе краще, ніяких погіршень немає. Але сильно поправився. Паші важко рухатися, не можна піднімати важкі речі. Робимо час від часу аналізи. Я і вся сім'я дуже сильно переживаємо, так як це шийний хребець. Там дуже мало місця. І, коли робили операцію, було дуже складно вирізати всю тканину, яка була заражена. Але віримо в Бога і сподіваємося, що все буде добре. Віримо, що Паша повністю одужав", - ділиться Віктор Павлік.

Про стосунки з колишньою дружиною знаменитий співак висловлюється добре, незважаючи на те, що зараз він у відносинах зі своєю 25-річною помічницею.

Нагадаємо, кохана Віктора Павліка збентежила визнанням про весілля.

Як повідомляв Знай. ua, наречена Павлика підлила масла у вогонь.

Також Знай. ua писав, що Віктор Павлік розсекретив деталі майбутнього весілля з молоденькою коханою: "Знала, на що йде".