Новий канал завершив показ реаліті "Від пацанки до панянки", а нове життя учасниць тільки почалося. Дівчата відчувають всі радощі змін. Вони вчаться шукати веселощі без наркотиків і алкоголю. Так, кілька тижнів тому вагітна учасниця реаліті Владислава Роговенко плавала з дельфінами і навіть цілувалася з ними. Тепер за нею це повторили дві інші учасниці реаліті – Віка Кошутіна і Віка Альохіна.

"Сказати, що я під враженням, – нічого не сказати! Дельфіни в моєму житті вже траплялися, в дитинстві я займалася і плавала з цими дивовижними створіннями, – згадує Альохіна. – Моя радість повторилася знову, і мені випала удача поплавати і поспілкуватися з дельфінами".

Заради можливості похлюпатися з цими ссавцями інша Віка – Кошутіна – навіть зустрілася віч-на-віч зі своїми страхами. На проекті дівчина згадувала, як мало не потонула в дитинстві. Після цього випадку вона панічно боялася плавати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Мені вдруге довелося боротися зі своєю фобією, але, знаєте, воно того варте, це була моя мрія і вона здійснилася, – зізнається дівчина. – Яка б я не була "пацанка", але коли бачу таких милих істот, серце завмирає, і я повертаюся в дитинство".

Слідом за Владою Віка Кошутіна подарувала дельфіну і свій поцілунок. А от яким був шлях дівчат на проекті – дивіться на сайті Нового каналу.