Знаменита британська актриса і зірка серіалу “Гра Престолів” Емілія Кларк зачарувала мережу своїми фото, зробленими під час фотосесії для Harper’s Bazaar. Деякі фанати були шоковані тим, як зараз виглядає відома актриса. Мережа обговорює фігуру Емілії, і багато людей вважають, що Кларк страждає від надмірної худорлявості.


Побачити фотографії Емілії користувачі можуть в номері Harper’s Bazaar за травень і червень. На фото Кларк позувала в нарядах одного з найвідоміших брендів планети – Dolce&Gabbana. Британська актриса ще три роки тому уклала угоду про співпрацю з італійською компанією, і в свіжому номері глянцю показала елегантні класичні образи.

На обкладинці Емілія постає перед шанувальниками в стильному жовтому платті. Візажисти зробили акцент на легкому макіяжі та вираженому краском кольорі губ. Образ доповнили зачіскою з локонами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Лукашенко вирішив "прикольнутися" і налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавіруса відео.

Також Знай.uа" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає українців.