Міла Кузнєцова – відома українська модель Plus Size, блогерка і володарка потужного бюсту 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько тішить яскравими фото і відео зі свого життя.

Цього разу Міла Кузнецова оприлюднила фото, на якому вона позує на велосипеді. Ну, майже...

"Дуже приємно, швидко, легко працювати з позитивною командою. Тепер ви знаєте який канал дивитися на вихідних", - анонсувала Міла у підписі до фото свою участь в ефірі одного з українських телеканалів.

До слова, напередодні Міла розповіла своїм шанувальникам про користь велорпрогулянок. Один з хейтерів дорікнув моделі, що вона виставляє на знімках свої груди замісто того, щоб показати відповідні фото до поста про велоспорт.

Як видно, Міла вирішила прислухатись до критики. На новій світлині Кузнєцова постала в спортивних легінсах та кофті. І майже на велосипеді.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однак, 13-й розмір грудей не змогли затьмарити ні спортивний одяг, ні велосиперд - красу, як кажуть, не сховаєш.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська модель Plus Size Міла Кузнєцова похизувалась своєю вишиванкою

Як повідомляв портал Знай.ua, українка з 13-м розміром грудей показала приголомшливе декольте, у якому можна потонути

Також Знай.ua писав, українська модель Plus Size Міла Кузнєцова привітала фанатів з днем Києва