Міла Кузнецова – відома українська модель плюс-сайз, блогерша і володарка вселяє бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько радує яскравими фото і відео зі свого життя. Так і в цей раз красуня показала незвичайні фото, а в підписі до посту розповіла, за що любить Київ і привітала столицю з її днем народження.

Як видно, Міла з'явилася перед камерою у відвертому образі – на ній чорна спортивна кофта, яку вона досить пікантно розстебнула, виваливши неосяжне декольте. Волосся дівчини акуратно покладені і прикрашені кумедними вушками, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до кадру Кузнєцова розповіла про те, за що любить Київ і привітала столицю з днем народження, який відзначається у неділю, 31 травня. Захоплені фанати моделі кинулися активно обговорювати її нову публікацію, засипає компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще не треба.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".