Відомий стриптизер і шоумен Сергій Глушко (Тарзан) отримав величезну кількість критики за фото, на якому він переодягнувся домробітницею. Фотографію шоумен опублікував у своєму Instagram. На фото Тарзан сидить на підлозі в брудному одязі і пов'язці на голові, з ганчіркою в руках. “Влаштувався на роботу за спеціальністю… На "полових справах" розуміюся. Витирайте ноги і залишайте весь бруд за порогом”, підписав фотографію Тарзан.


Шоумен неодноразово висловлювався з приводу доплат пенсіонерам і лікарям, і намагався спекулювати на цій темі “Готовий влаштуватися домробітницею або чоловіком на годину” – так виглядали спроби не дуже вдалого троллінгу від Тарзана. Через це він отримав величезну кількість гнівних коментарів від читачів в Instagram. Однак зірку це явно не бентежить.

Сергій Глушко, Тарзан, instagram.com/tarzan___official
Сергій Глушко, Тарзан, instagram.com/tarzan___official

Тарзану дійсно варто б влаштуватися прибиральником в клуби, в яких він виступає. Дуже зручно: станцював танець, зірвав з себе ганчірочку, а після відходу відвідувачів, цією всі протер ганчірочкою. Зручно, практично, і що можна забрати відразу подвійну ставку.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, Волочкова, посунься, - чоловік Корольової Тарзан без сорому показав голе тіло в душі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.