Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Однак, на час карантину йому довелося повернутися додому в Грузію, де він активно займався спортом, ще й шанувальників до цього привчав.

Посилені тренування і більше відпочинку, явно пішли на користь Іраклі, на нових фото, які він показав в Instagram, виглядає він дуже добре і свіжо. Як видно, красень вийшов на прогулянку біля моря в Батумі, на ньому чорні джинси і темна футболка, а на обличчі незмінна посмішка. У підписі до публікації Макацарія написав: "Я все ж сподіваюся на швидке відновлення авіасполучення і що ви побачите своїми очима всю красу коханої Батумі. Що вам розповісти про Батумі?". Фоловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію холостяка, засипає компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.