Популярна українська співачка Злата Огнєвіч позувала перед камерою в сексуальній фотосесії. Артистка зізналася, що зважитися на такі кадри їй було не так просто, як здається.

Фотографії зі зйомки з'явилися в Instagram.

"Якщо б мені ще пару років тому сказали, що я знімуся в такому 🤫відвертому фотосеті, я б розсміялася цій людині в обличчя 😳 Я проробила величезну внутрішню роботу, щоб полюбити себе, свою суть.

Артистка згадала історію про те, як її колишній коханий під час розставання сильно розкритикував Злату. Він називав її "невдахою, безталанній і що її жахливий голос нікому не потрібен" і критикував її зовнішність.

"Але далі пішли закиди щодо тіла, фігури: товста ( так-так, я схильна швидко набирати вагу ), незграбна коротун, мовляв, як я тільки могла подумати, що він буде зустрічатися з такою, як я ☹️Навколо повно справжніх красунь, з якими мене і порівняти соромно... Ось, пишу це і сльози навертаються 😢☹️😞 З тих пір і з'явилася купа комплексів, вони дуже заважали жити, дихати і радіти, а головне - ЛЮБИТИ себе", - чесно розповіла співачка.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Огневич зізналася, що взяла себе всього кілька років тому і навіть почала культивувати відчуття внутрішньої свободи.

!"Адже жити треба в повній гармонії і чесності з Душею! ♥️ І я дуже вдячна Вам за неймовірну підтримку - це додає мені СИЛИ!Я така ж, як і всі: боюся провалів, ранніх зморшок і зайвої ваги, хочу зустріти свою половинку і бути щасливою, плачу ночами в подушку і рідко дзвоню мамі... 🥺 Але я дуже хочу стати кращими, сильнішими, мудрішими, а Ваша ЛЮБОВ мені в цьому допомагає! Дякую!!! 🌷🙏🏽 Нехай якомога більше щасливих дівчат, впевнених у собі, люблять кожну клітинку свого тіла. Разом - ми СИЛА", - написала Огнєвіч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зробила українцям несподіваний "подарунок".

Як повідомляв Знай. ua, ким раніше працювала Злата Огнєвіч.

Також Знай. ua писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.