Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів.

А нещодавно артист виставив в Сторіс трепетні фото з донькою Емілією, за допомогою яких привітав юну красуню з днем народження. 5 червня дівчинці виповнилося 7 років. Так, зірковий батько зізнався, що відсвяткує важливий день разом з малечею в сімейному колі, однак чи буде на торжестві нова кохана чоловіка Христина Горняк, поки невідомо. В інтерв'ю Катерині Осадчій і шоу "Світське життя" шоумен зізнався, що поки не познайомив Емілію з обраницею.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сьогодні у моєї принцеси день народження! Емілія просто диво-дитина. Я так сумую за твоїми щічками! З тобою я стаю дитиною! І трохи чарівником. Ти вчиш мене бути добрішими. З тобою моє в серце прийшла безумовна любов! І розуміння того, що тато - був, є і завжди буде у твоєму житті твердим, сильним і люблячим

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.