З'явилася інформація, що пішов з життя легендарний КВКшник Рауф Аскеров у віці 53 років. Артист виступав у команді "Хлопці з Баку". Про це повідомив телеведучий, ексучасник команди та керівник департаменту телеканалу ATV Вадо Коровін на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Рауф Аскеров в молодості, фото: Facebook

Так, Рауф помер через інсульт. В інтерв'ю азербайджанському виданню Trend Life Вадо Коровін повідомив про подробиці того, що сталося.

За словами телеведучого, Рауф кілька років проживав і працював у Сполучених Штатах Америки. Коровін не уточнив, чи були проблеми зі здоров'ям у КВКшника. Більше того, про смерть Рауфа він дізнався зовсім випадково, від свого знайомого.

Ця трагедія сталася ще в травні 2020 року. Коровін зазначив, що Рауф був чудовим, талановитим і неймовірно сонячним людиною.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Слід зазначити, що через пандемію коронавірусу близькі і рідні артиста не змогли як слід попрощатися з ним. Також про похорон Рауфа нічого не повідомлялося.

У свою чергу, фанати принесли щирі співчуття родині Аскерова. Також багато користувачів мережі подякуй Рауфа за його творчість.

На початку 90-х команда "Хлопці з Баку" була одна з найпопулярніших. У 1992 році їм вдалося виграти кубок у Вищій лізі КВК. Вже в 1995 році команда виграла Літній кубок КВК, а також стала переможницею турніру 10 кращих команд Клубу в 2000 році.

Рауф Аскеров, скріншот Facebook

До того ж, на одній сцені з ними виступала команда "95 квартал", у складі якої був чинний президент України Володимир Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові прощаються з відомим композитором Мирославом Скориком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", молодий франківчанин помер у США при таємничих обставинах.

Також "Знай.ua" писав, що пішов з життя улюблений радянський актор Михайло Кокшенов.