З'явилася інформація, що пішов з життя капітан команди КВН "Вірменська збірна" Овік Григорян. 25-річний хлопець впав у кому після перенесеного інсульту, з якої він так і не вийшов. Про це повідомляють близькі друзі КВН-щика.

Овік Григорян

Так, 8 січня у Григоряна стався інсульт. Медики врятувати його, він швидко почав йти на поправку і 21 січня комік виписався з лікарні.

"Овіка не стало. Ми пригнічені, думки плутаються. Вийдемо на зв'язок пізніше", - прокоментували в його команді.

Через кілька днів після виписки хлопець впав у кому прямо на очах у друзів. Григоряну діагностували повторний розрив аневризми правої задньої мозкової артерії. Його брат дивується, як лікарі могли так швидко виписати, не долікувавши до кінця.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

"До лікарів великі питання - як вони його з таким діагнозом виписали", - сказав він.

Слід зазначити, що Овік Григорян грав у команді "Вірменська збірна" з 2013 року, був капітаном. Гумористом він став абсолютно випадково, побачивши оголошення про набір команди. Хлопець був одним із лідерів збірної. У 2019 року команді вдалося потрапити у прем'єр-лігу КВН.

Овік Григорян з командою

Незадовго до погіршення стану, медики планували робити операцію, на яку друзям і колегам вдалося швидко зібрати велику суму.

Нагадаємо, що 35-річна актриса і постійна зірка шоу "Comedy Club" вміло приховувала кругленький живіт під просторим одягом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Кравець зробила відверте зізнання, назвавши свої "перші" і "останні" рази.

Також "Знай.ua" писав, що в "Жіночому Кварталі" досі не підтвердили, але і не спростували чутки про вагітність співачки Віри Кекелії.