Позмагатись за перемогу з красунями-білявками наважився актор та гуморист Юрій Ткач. В ефірі шоу ″Хто проти білявок?″ Юрій продемонстрував свою кмітливість, винахідливість, гумор і навіть танці.

І хоча всі його таланти не допомогли здобути перемогу, актор зізнався, що програш його зовсім не засмутив.

″Дуже красиве шоу. Дякую тим, хто придумав поставити так багато красивих дівчат-блондинок навпроти пузатого та лисого мужичка. Вважаю, що гра була чесною″, – поділився враженнями гуморист.

Юрій також не забув пригадати Лесі Нікітюк її капості та пообіцяв помститися:

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

″А капості Лесі нехай будуть на її совісті! Вона кілька разів вводила мене в оману під час вікторини. От я буду мати своє шоу, обов’язково запрошу її, і вона там програє!″

Ткач також розказав, що йому особливо сподобалося на шоу. З усмішкою на обличчі він згадав завдання від блондо-бомб: масаж серця, який йому робили відразу чотири красуні.

″Це був найкрутіший масаж у моєму житті, – каже Юра. – Я трошки скуто поводився під час зйомок, а після такої процедури розслабився. Він мені зайшов ідеально!″

Випуск із Юрієм Ткачем був гармонійним, дівчата відчули настрій та іронію актора і теж налаштувалися на хвилю позитиву.

″Юра підтримував усі ініціативи блондо-бомб, радо виконував завдання, які вони для нього підготували. А він був готовий на будь-які експерименти, бо дуже відкритий і щирий″, - розповіла креативний редактор шоу Ольга Чеснокова.

Гуморист своєю харизмою підкорив серця не лише білявок, а й глядачів. Програму з його участю подивилось понад 2,5 мільйони людей віком від 4-х років і більше. А це рекордна кількість перегляду випуску ″Хто проти білявок″ за останні два сезони.

Нагадаємо, цікавий виклик від білявки отримав артист Володимир Шумко у програмі "Хто проти білявок?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Никитюк у Парижі перетворилася на елегантну леді

Також Знай.ua писав, Іраклі Макацарія опинився у пікантній ситуації на шоу "Хто проти білявок?"