Цікавий виклик від біловолосої красуні Олени отримав артист Володимир Шумко у програмі "Хто проти блондинок?" на Новому каналі. Володимиру запропонували попрацювати із молотком і цвяхами.

Білявка Олена, яка виступила проти Шумка, працює вчителькою трудового навчання і має неабиякий досвід у користуванні таким інструментом, як молоток. Більше того, користуванню ним вона навчає дітей. Дівчина хотіла перевірити, чи зможе Володимир продемонструвати власну вправність, забиваючи цвяхи.

Володимир Шумко програв блондинці у забиванні цвяхів

Для конкурсу у студію внесли довжелезну дерев’яну балку з цвяхами, а суперникам вручили інструменти: молотки та цвяхи. Ведуча Леся Нікітюк налаштувалася до запеклого бою та визначення переможця, який першим заб’є всі цвяхи.

Олена ще з перших хвилин обігнала Володимира на декілька цвяхів, вона впоралася з ними із особливою легкістю та неймовірною швидкістю. Один за другим дівчина забивала цвяхи, залишаючи Шумка далеко позаду.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Шумко програв блондинці у забиванні цвяхів

Її не зупинив навіть сильний удар по пальці, коли вона із поспіху влучила по ньому молотком. Дівчина, незважаючи на відбитий ніготь, продовжила боротьбу та виграла батл.

Свій програш Володимир Шумко старався пояснити тим, що давно не тримав у руках молоток. Але вкінці признався, що вдома абсолютно нічого не робить по господарству.

Володимир Шумко на шоу Хто проти блондинок?

"Так, я не прибираю та не мию посуд. Зате можу щось смачненьке приготувати. А після батлу зрозумів, що треба терміново вдома десь забити цвях, або щось приклеїти чи пофарбувати ", - жартує Шумко. Володимир Шумко

Нагадаємо, раніше комік Improv Live Show Шумко врятував блондинку, покинуту чоловіком у вбиральні

Як повідомляв портал "Знай.ua", Іраклі Макацарія опинився у пікантній ситуації на шоу "Хто проти блондинок?"

Також "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк розповіла про свої шкідливі звички