Артист Improv Live Show Володимир Шумко обожнює блондинок, він навіть одружений із білявою та дуже розумною дівчиною. Та за іронією долі комік взяв участь у шоу "Хто проти блондинок?" і тепер змушений боротися проти 43 білявих німф.

Володимир Шумко пізніше зізнався, що з не надто розумними блондинками він також знайомий і розповів кумедну історію із свого життя.

Володимир Шумко

Одного разу йому довелось спостерігати, як на заправці чоловік забув свою дружину у туалеті. Виявилося, що її телефон поїхав у машині разом із чоловіком, а його номера вона не пам’ятала. Правда дівчина згадала номер своєї подруги, котра й скинула Володимиру номер телефону чоловіка забутої на заправці білявки.

"Дзвоню йому й кажу: "Здрастуйте, ви дружину забули на заправці". А він: "Та пішов ти на…". Минає 15 секунд, передзвонює, вибачається й повертається. Щоправда, я от розповідаю історію й думаю, хто в цій парі був блондинкою: чоловік чи дружина? ", - сміється він. Володимир Шумко

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Володимир Шумко

В результаті гра склалася так, що Володимир Шумко боровся не проти блондинок, а за них. Ще й говорив, начебто в цей день всі його мрії здійснилися одночасно. Кумедний випуск із ним покажуть 1 жовтня, о 19:00 на Новому каналі.

Нагадаємо, раніше Іраклі Макацарія опинився у пікантній ситуації, він не чекав такого сюрпризу

Як повідомляв портал "Знай.ua", втерла носа Кошовому: головна білявка "Ревізора" змусила зал ридати від сміху

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Ступка і Поліна Логунова розповіли таємні деталі свого знайомства