Програма Improv Live Show на Новому каналі має цікаву особливість – імпровізацію "Історія кохання", де зіркові пари діляться потаємними деталями їхнього знайомства.

Дмитро Ступка і Поліна Логунова теж розповіли такі деталі початку їхніх відносин, які досі ще ніхто не чув. Вони стали гостями ведучого Євгена Кошового та хлопців-імпровізаторів.

Дмитро Ступка і Поліна Логунова

Актор Дмитро Ступка розповів, що стосунки між подружжям почалися з одного вельми цікавого випадку. Саме тоді між ними спалахнула іскра.

Це сталося на знімальному майданчику перед об’єктивами камер. Дмитро розповів про той день.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

"Я кілька разів приходив на інтерв'ю до Поліни. Вона працювала на різних телевізійних каналах. Під час одного інтерв'ю вона стрибнула мені на коліна. Я відчув цей "контакт", і мені захотілося його повторити", – зізнався Дмитро Ступка. Дмитро Ступка

Improv Live Show на Новому каналі

Поліна у відповідь пожартувала, доповнивши історію їхнього знайомства.

"Присіла на ширинку, так би мовити", – засміялась вона.

Пізніше пара співпрацювала на знімальному майданчику кулінарного шоу. Опісля Дмитро поїхав до друзів у Домініканську республіку, і звідти писав Поліні повідомлення, щоб підтримувати іскру, як він пояснив. Після повернення відбулась ще одна зустріч, після якої пара вже не розлучалася.

Improv Live Show на Новому каналі

За правилами шоу, цю історію комічно обіграли імпровізатори Володимир Шумко, Роман Міщеряков та Костянтин Трембовецький. Дмитро Ступка від такої інтерпретації заливався сміхом, а Поліну Логунову коміки і взагалі довели до сліз.

Нагадаємо, раніше шанувальники залишилися незадоволені новим сезоном "Дизель шоу"

Як повідомляв портал "Знай.ua", чим шокували телеглядачів Притула і Нікітюк у новому сезоні

Також "Знай.ua" писав, що ексхолостяк Іраклі Макацарія попрощався з літом на самоті