Днями на телеканалі "Новий канал" стартував дев'ятий сезон популярного шоу "Хто зверху?" з Сергієм Притулою та Лесею Нікітюк. У середу вийшов прем'єрний випуск, а в четвер на глядачів чекав сюрприз – друга програма сезону!

На знімальному майданчику зібралися популярні українські артисти, бізнесмени і спортсмени. У першій грі Ірма Вітовська, Світлана Тарабарова та Олександра Машлятина боролися проти Романа Мищерякова, Олексія Тритенко та Івана Люленова.

Одним з найяскравіших конкурсів був обмін ролями, коли дівчатам довелося запхати у невеликий автомобіль торт, надувні кулі і троянди. Та ще й самим поміститися. Чи впоралися вони?

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чоловікам теж довелося нелегко - на сцену "Хто зверху?" вибігли одягнені у однаковий одяг руді дітки. Команді довелося рахувати, скільки ж малюків на знімальному майданчику. І тут вони прорахувалися… За їх твердженням, по студії бігало 34 малюка, а насправді – 36.

Нагадаємо, Леся Нікітюк похвалилася новим фото, заінтригувавши шанувальників.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Никитюк у крихітному бікіні вперше показала тата.

Також "Знай.uа" писав, солодкий "трійничок" Притули, Варнави і Нікітюк виліз боком.