Популярна українська співачка Настя Каменських, яка торік вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайні фото в грайливому образі, а в підписі до нього передала привіт іноземною мовою.

На новому фото зоряна красуня позує, мабуть, у себе вдома. Вона з'явилася перед камерою в спокусливому бежевому костюмчику, який складається з короткого топа і спіднички. Цей наряд красиво підкреслив ідеальні форми зірки і пишний бюст. Волосся Насті розпущені і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий акуратний макіяж і незвичайне прикраса у носі. У підписі до кадру грайлива Каменських написала: "Namaste". Фани в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях, хоча деякі не зрозуміли задуму цієї прикраси на обличчі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.