Популярний турецький актор, учасник конкурсів Туреччини і "Найкраща модель світу" в 2002 році, Киванч Татлитуг активно займається власною Instagram-сторінкою і частенько радує мільйонну армію шанувальників різноманітними фотографіями і відео.

Так, на цей раз 36-річний красень, якого вважають турецьким Бредом Біттом, розмістив цікаве фото зі своїм собакою. У актора американський стафордшир-тер'єр. Про це стало відомо завдяки новій публікації Киванча в мережі Instagram.

Публікація Киванча Татлитуга, фото: Instagram
Публікація Киванча Татлитуга, фото: Instagram

Актор жодним чином не підписав новий знімок, однак можна помітити, що погляд Киванча сповнений чи то тугою, чи то "літньою нудьгою". На передньому плані красується сірий американський стаф, а за собачкою обіймаючи її лежить актор. Шанувальники тут же взялися коментувати нову публікацію і засипали зірку компліментами.

Варто нагадати нашим читачам, що турецький актор Джан Яман, відомий українським глядачам і глядачкам своєю роллю в телесеріалі "Рання пташка", продовжує радувати своїх шанувальників новими фотознімками. Чергову фотографію зірка телеекранів опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. На цей раз актор не продемонстрував нічого незвичайного, але вірна аудиторія все одно поспішила розсипатися компліментами і поставити під публікацією мільйони лайків.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, турецький красень Джан Яман вкрав серце прихильниць - "Усмішка осяяла всесвіт".

Як повідомляв Знай.uа трирічний модельєр презентував тижневий лук, фантазії цього малюка позаздрить навіть Джорджіо Армані.

Знай.uа писав, турецький красень Киванч Татлитуг захопив жінку в полон обіймів просто біля бару.