Українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена українського політика, ексвіцепрем'єр-міністра Павла Розенка поділилася зі своїми підписниками та підписницями знімком, на якому вона позує посеред лісових насаджень.

Відповідну світлину зірка телеекрані Олена-Крістіна в розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Встала на пеньок, а де ж пиріжок ?? 🤪🤪🤪" - йде мова у жартівливому дописі.

Однак у коментарях встигли зауважити, що Олена-Крістіна зробила помилку, ставши на пеньок, а не сівши на нього. "Чорт, пізно", - емоційно відреагувала телеведуча на свою невдачу.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На знімку Олена-Крістіна Лебідь й справді стоїть на невеликому пеньку посеред лісу. Жінка одягнена у блакитні джинси та червону сорочку. Цей образ сподобався аудиторії, вони розсипалися компліментами перед зіркою та поставили вже майже 10 тисяч позначок "Мені подобається".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наречена Розенка Лебідь викрила викрадачів шуб – "Завелися блохи".

Як повідомляв портал Знай.ua, Наречена ексміністра Розенка Олена-Крістіна Лебідь показала поповнення в сімействі: "Моя Сарочка".

Також Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла про свою "аскезу" — стіл не потрібен.