Як відомо, соліст гурту "Иванушки International" Кирило Андрєєв вже 18 років щасливий у шлюбі і є зразковим сім'янином. Проте, ще в юності у артиста було досить насичене життя. Про це він розповів Лері Кудрявцевій в ефірі шоу "Секрет на мільйон".

Так, співак зізнався, що під час перших успіхів колективу він "зловив" зіркову хворобу, але швидко подолав її.

Більш серйозною проблемою для Андрєєва був алкоголь. Про загули співака розповіла його дружина Лаліта, зазначивши, що не могла виносити вічні застілля та вечірки зі спиртними напоями.

"Це була наша велика проблема, це була трагедія гурту, та й багатьох інших. Не говорити про це не можна, тому що багато людей помирають, і ми домовилися, що будемо розповідати", — зізналася Лоліта.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

В той час Андрєєв не бачив ніяких проблем. Напившись, він тихо-мирно лягав спати. Але його дружина швидко усвідомила масштаб трагедії. Одного разу Лоліта заявила, що покине чоловіка, якщо він не перестане з'являтися вдома в стані алкогольного сп'яніння. В результаті, це подіяло.

На жаль, інший учасник гурту "Іванушки" не наслідував його приклад. У загиблого в 2017 році Олега Яковлєва розвинувся цироз печінки.

Також алкоголь не пройшов повз й Андрія Григор'єва-Аполонова. Три роки тому він втратив не тільки близького друга та колегу, але й рідну сестру. Артист почав шукати розраду в алкоголі, але вчасно зупинився.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рудий з "Іванушек" звалив на плечі сестри втрату дружини та дітей.

Як повідомляв портал "Знай.іа", колишня дружина Андрія Григор'єва-Аполонова виставила на продаж трикімнатну квартиру в Москві.

Також "Знай.іа" писав, що Андрій Григор'єв-Аполонов відправився поправити своє здоров'я в Сочі.