Переможець Євробачення, норвезький співак та скрипаль Олександр Рибак зізнався, що 11 років жив з секретом, а точніше залежністю від снодійного та антидепресантів, а вже зараз розпочав своє лікування.

Про таке він розповів на власній сторінці в Instagram.

"У мене була таємниця. 11 років я був залежний від снодійного і антидепресантів. Спочатку все було добре, але в підсумку моє життя мало не зруйнувалася. У січні цього року я почав курс реабілітації (за допомогою моїх лікарів) і поступово приходжу в порядок", - написав артист.

Олександр Рибак, фото: Facebook
Олександр Рибак, фото: Facebook

Також скрипач додав, що ця залежність погано вплинула на його здоров'я, зокрема відбилася на мозку, м'язах та шлунку:

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"В останні роки залежно таблетки зробили мене слабким і наляканим. Це торкнулося не тільки мій мозок, але і відбилося на м'язах, шлунку і загальний стан організму. Ця залежність псувала мої стосунки з людьми, але найголовніше, вона майже знищила мою волю до життя".

Окрім цього, артист наголосив, що під час реабілітації, яка проходить і досі, в нього виникали галюцинації та нестерпний біль.

"Головний біль, галюцинації, холодний піт і нічні кошмари були моїми дорогими друзями кожен день. А в найтемніші дні мені здавалося, ніби мій шлунок пронизують ножами. Єдине чого я хочу в подібних ситуаціях - прилягти і сміятися", - підкреслив Рибак.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Рибак записав кавер на пісню Джамали "1944"

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Рибак показав свій дім

Також Знай.ua писав, Олександр Рибак розповів, що думає про MELOVIN