Відома українська співачка, тренер програми "Голос Країни" Тіна Кароль, якій приписують роман з не менш популярним артистом Даном Баланом, оприлюднила унікальну світлину, на якій вона продемонструвала свою прекрасну розтяжку.

Дана фотографія з'явилася на Instagram-сторінці знаменитості, куди остання частенько викладає різноманітні фотографії та ролики на радість численним фанатам.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Так, на світлині видно, як Кароль в білому костюмі сидить на чорному простирадлі, яке лежить так, що здається, що артистка парить у повітрі. Водночас співачка підняла свою праву ногу, продемонструвавши свою розтяжку.

Щодо користувачів мережі, то вони заявили, що вона виглядає прекрасно, а також прирівняли її зі скандальною російською балериною Анастасією Волочковою, яка відома своїми ідеальними шпагатами.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Скріншот допису

Варто зауважити, що нещодавно Кароль порадувала своїх фанатів піснею в прямому ефірі. Так, вона взяла участь в одному з шоу на радіо Хіт ФМ, і виконала свою нову пісню "Йди на життя". Оригінальне виконання наживо могли чути абсолютно всі слухачі радіо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, оголений "чупа-чупс" Лободи, Кароль і Тарабарової - вагітні животики, які не гріх і показати.

Як повідомляв Знай.uа роман Тіни Кароль і Дана Балана зробив парочку мільйонерами.

Знай.uа писав, Тіна Кароль згорнулася клубочком і показала, як вміститись у валізу.