Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився архівним кадром, сидячи в одному з кафе Італії задовго до епідемії коронавіруса COVID-19. Так, артист приміряв чорну облягаючу футболку і вирішив пофілософствувати на тему відносин, натякнувши, що наступає на одні і ті ж граблі.

Варто відзначити, що в недавньому інтерв'ю співачки Олі Полякової Віталій зізнався, що у нього є наречена, незабаром вони з дівчиною планують зіграти весілля. Втім, ім'я обраниці виконавець так і не видав, зазначивши лише, що красуня молодше за нього на пару років, шатенка.

Чому б граблі не вчили, а серце вірить в чудеса😇🧡 поділився думками Козловський

Фанатки ж не упустили можливості засипати кумира компліментами: "Сексуальний♥️♥️♥️♥️", "Сподіваюся, десь вони трапляються дива ці 😃 Тому продовжуємо вірити 🙏❤️", "Красунчик)", "Згодна на всі 100% 😁", "Руки треба голити,Віталік,волохатий ппц.", "Точно що серце вірить в чудеса".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.