Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, показавши, як виглядає її ідеальний сніданок. Від різноманітності їжі слинки потечуть у кожного: тут і миски з ягодами, і апетитні круасани, і горішки, і різні солодощі. Сама ж артистка показала, як прокидається вранці, позуючи в зручній футболці без краплі макіяжу, зібравши волосся у високий хвіст.

Доброго ранку) ☀️ поділилася радістю Тодоренко

Фолловери не пройшли повз: "Як у вас смачно і багато всього ❤️", "Красуня 🖤", "Дуже класно👍хороший смак🌞", "Які гарні дерев'яні тарілочки!!!", "Правильний сніданок від Регіни❤️❤️❤️❤️❤️👍👍👍", "Загурчало зазвучало в животику! Піду теж перекушу.", "Смачненько👏".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно Регіна Тодоренко виставила трепетне відео з їх з Владом Топаловим сином Майклом, адже хлопчику 5 червня виповнилося 1,5 року. Так, малюк позував серед купи великих м'яких іграшок, радісно плескаючи в долоні і катаючись по підлозі, в той час як зіркові батьки співали йому пісеньку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі з допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою.