Російський артист Михайло Єфремов, який влаштував смертельне ДТП у Москві, відразу після аварії пообіцяв, що допоможе постраждалому водієві фургона. Відповідне відео з'явилося на YouTube.

"Я його вилікую", – сказав Єфремов. На питання, як він це зробить, якщо він не доктор, актор відповів: "Зате у мене грошей до ..я". Раніше дружина загиблого водія заявила, що буде домагатися покарання для винуватця трагедії.

Михайло Єфремов, скріншот з відео
Михайло Єфремов, скріншот з відео

Варто нагадати, незабаром після госпіталізації постраждалий водій помер. Як зазначають ЗМІ, в результаті ДТП він отримав травми несумісні з життям. Віталій, син загиблого Захарова і племінник Андрій вимагають покарати Єфремова за законом.

"Я не розумію людей, у яких досить багато грошей – у них таксі, особистий водій. Якщо все зійде на гальмах, тоді треба всім сідати п'яним за кермо", - сказав один з хлопців.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

ДТП за участю Єфремова сталося ввечері 8 червня. Єфремов, керуючи автомобілем Jeep Grand Cherokee, проїхав через суцільну і, вискочивши на смугу зустрічного руху, практично в лоб зіткнувся з невеликим фургоном "Лада".

Місцеві ЗМІ повідомили, що експертиза виявила 1,05 мг/л алкоголю – це 2.1 проміле". Кримінальну справу проти Єфремова перекваліфікували на п. "а" ч. 4 ст. 264 КК РФ, яка передбачає позбавлення волі на термін до 12 років.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, актор Михайло Єфремов влаштував страшну аварію в центрі Москви

Як повідомляв портал "Знай.ua", Армен Джигарханян потрапив у реанімацію у важкому стані, підозрюють інсульт.

Також "Знай.ua", ДТП з Михайлом Єфремовим — постраждалий водій помер, акторові загрожує великий термін. Михайло Єфремов влаштував серйозну аварію в центрі Москви