Російський акторр Михайло Єфремов в момент смертельного ДТП в Москві був в машині не один.

Про це заявила його колега артистка Олена Яковлєва, яка неодноразово працювала з Єфремовим.

Олена Яковлєва не залишилася осторонь від галасу, який здійнявся в мережі та пресі після того, як стало відомо, що з вини Михайла Єфремова загинула людина. Як повідомлялося раніше, актор за кермом на повному ходу в'їхав в інше авто, водій якого помер в реанімації.

Суспільство розділилося на тих, хто співчуває Михайлу Єфремову, якому тепер загрожує багаторічне ув'язнення, і на тих, хто обрушився з критикою на артиста, який в момент аварії буд добряче підшофе.

Ситуацію прокоментувала актриса Олена Яковлєва, яка не раз працювала з Михайлом Єфремовим.

"Я співчуваю, що так трапилося. Це жахливо, то, що сталося - смертельний результат", - зізналася популярна актриса інтернет-виданню Mash.

При цьому Олена Яковлєва зізналася, що їй дуже боляче за 56-річного артиста, який виявився відповідальним за те, що сталося. Вона назвала Єфремова хорошим актором і партнером по знімальному майданчику, а також вказала на велику кількість "незрозумілих речей" в події.

"Міша, він дуже хороший партнер. Він дуже хороший артист. І мені дуже боляче, що це сталося саме з ним. За однією дуже простої причини, що дуже, дуже багато незрозумілих речей", - заявила артистка.

Разом з тим Олена Яковлєва зробила сенсаційну заяву про те, що нібито в автомобілі з Михайлом Єфремовим сидів ще хтось.

Артистка заявила про це як про загальновідомий факт, а також обурилась, що можливі співучасники смертельної ДТП покинули місце аварії, залишивши Єфремова на самоті в складній ситуації.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Скажіть будь ласка, вже відомо, хто був з ним поруч в машині? Ну, вже всім це відомо. І чому вони втекли? Чому в скрутну хвилину кинули цю людину, теж незрозуміло", - заявила Яковлєва.

Актриса Елена Яковлева говорит о том, что в машине с Ефремовым мог быть ещё кто-то

"Уже известно кто был с ним рядом в машине? Ну уже всем это известно, и почему они сбежали?" Актриса Елена Яковлева, снимавшаяся несколько раз с Ефремовым, говорит о том, что в машине с актёром мог быть ещё кто-то. И что этот человек просто бросил актера и сбежал.

Geplaatst door Mash/Мэш op Dinsdag 9 juni 2020

Варто зазначити, що низка російських ЗМІ стверджувала, нібито разом з Михайлом Єфремовим в його машині їхав актор Іван Стебунов з дружиною. У телеграм-каналах навіть поширилося фото, зроблене під час інциденту, на якому зображений чоловік, схожий на Івана Стебунова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Михайла Єфремова, який влаштував в Москві смертельну аварію, офіційно затримали

В крові Єфремова виявили наркотики. Правоохоронці провели обшук у квартирі Єфремова а самого актора заарештували.

Як повідомляв портал Знай.ua, у ДТП з Михайлом Єфремовим постраждалий водій помер, акторові загрожує великий термін

Також Знай.ua писав, актор Михайло Єфремов влаштував страшну аварію в центрі Москви