Актор Михайло Єфремов кається в тому, що сів за кермо в нетверезому стані. Про це розповіла його донька актора Анна-Марія в ефірі одного з російських каналів.

Донька російського актора Михайла Єфремова вважає, що, крім батька, покарання повинні понести також і ті, хто перебував з ним в машині. Адже люди, які супроводжували артиста бачили, що він знаходиться не в адекватному стані, та при цьому дозволили йому сісти за кермо.

"Він відчуває велику свою провину, тому що він, по-перше, православна людина, людина релігійна, який вірить в Бога і вірить в кару Всевишнього. І в даний момент у нього ще не дуже хороший фізичний стан, тому що він дуже сильно хвилюється за те, що сталося і за сім'ю загиблого", - заявила вона.

Сама дівчина не заперечує провину за батька, але також наголошує на тому, що поруч з ним були люди, які також заслуговують на покарання. Вони, за її словами, не проконтролювали, в якому стані він сів за кермо, і дозволили йому їх везти.

"Я б хотіла, щоб батько і ті, хто сиділи в машині, понесли дійсно справедливе покарання в рамках діючих законів, тому що ситуація дійсно погана. І мені дуже шкода загиблого, який в момент смерті просто жив своїм життям", - сказала Анна-Марія і додала, що "люди не повинні вмирати через чужі неадекватні вчинки".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Михайла Єфремова, який влаштував в Москві смертельну аварію, офіційно затримали

В крові Єфремова виявили наркотики. Правоохоронці провели обшук у квартирі Єфремова а самого актора заарештували.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у ДТП з Михайлом Єфремовим постраждалий водій помер, акторові загрожує великий термін

Також Знай.ua писав, актор Михайло Єфремов влаштував страшну аварію в центрі Москви.