Популярна українська співачка Настя Каменських, яка торік вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. В цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайне фото в грайливому образі, а в підписі до нього запросила шанувальників на прямий ефір.

На новому фото зоряна красуня позує, мабуть, у себе вдома, вона сидить на ліжку і кокетує в камеру. Як видно, Настя з'явилася на знімку в домашньому образі – на неї рвані джинси і світла толстовка цікавого забарвлення. Пишні кучері співачки розпущені і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона дивиться в камеру і мило посміхається. У підписі до кадру Каменських запросила фанатів на прямий ефір і розповіла, що збирається обговорити з ними. "А ще розповім, як не залишати мрії в мріях, а змушувати їх збуватися; правила успішного тайм-менеджменту; про мотивації, натхнення і багато іншого", - написала вона. Однак, фоловери вельми неоднозначно відреагували на новий пост Насті, одні в захваті, а деякі запитують, з яких це пір співачка стала психологом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.