Відомий російський шоумен Олександр Цекало і художниця Дарина Ервін одружилися на початку 2019 року в Нью-Йорку, США. Заради неї продюсер розлучився з сестрою знаменитої співачки Віри Брежнєвої - Вікторією Галушкою. Дарина активно веде акаунт у Instagram, куди часто виставляє свої роботи і трохи рідше - різні пікантні фото. Так, знаменитість поділилася в Сторіс відвертими кадрами біля океану, позуючи з коханим чоловіком і відправившись на один з пляжів Малібу, Каліфорнія.

Дівчина зізналася, що дотримувалася самоізоляції через коронавірус COVID-19, тому останні три місяці у воді не плескалася. А ось щасливий Цекало, розморений спекотним сонечком, вхопився за груди коханої на одному з селфі.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Дарина Ервін поділилася відвертим селфі з ванної, позуючи на тлі білосніжної плитки в абсолютно мокрій футболці і засвітивши груди. Тоді красуня отримала безліч захоплених відгуків у коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта Мілявська зізналася, який розмір "солдатика" у Олександра Цекало.

Як повідомляв портал "Знай.uа", продюсер співачки Лободи висміяла блогерів за "хайп".

Також "Знай.uа" писав, що Дарья Ервін поділилася дуже інтимними подробицями свого життя на карантині.